Saturday, November 15, 2008

Bokat...

Det blev som sagt inget New York i år, i stället har vi nu bokat en Spa-weekend på Havshotellet i Grisslehamn, ska bli sååå skönt! :) När vi sedan höll på att boka biljetter hem till Lisas 25-årsfest i Växjö andra advent hittade vi jättebilliga biljetter till Köpenhamn. Så tredje advent kommer nu tillbringas i Köpenhamn! Känns som att veckorna fram till jul kommer springa förbi i väldans fart!
Annars är det just nu lite skakigt på jobbet, ingen som vet hur det kommer se ut efter nyår, byggbranschen har tagit hård stryk av finanskris/lågkonjunktur. Känns surt men det blir kanske till att sätta sig med sitt CV igen, jaja vi får se vad som händer!

1 comment:

Elin said...

äsch...New york och Spa-weekend, ungefär samma sak:) gutt i vilket fall! Och Köpenhamn är heller aldrig fel, vacker stad! Ja, men visst va dom söta dom små liven..helt ofattbar tanke att vi kommer ha en sån liten skrutt hemma i vår lägenhet efter nyår. Och det är en tik vi ska ha, så en hon blir det...troligtvis en liten "winnie":) ett stort steg för carlsson och persson! ja..men klart vi måste ses när vi kommer till storstan, det bli ju exakt samma helg som förra året, första advent! Vi kan ju höras när det börjar närma sig, inte denna helg men nästa helg blir det ju! Ha det fint kussen. och hälsa Robin. Stora kramar/Elin!