Friday, March 21, 2008

Happy Easter!

Long Time, Tiden har inte riktigt räckt till de sista veckorna därför mitt långa uppehåll!! Har sen sist hunnit med en weekend i Åre, som var helt toppen, med bara några missöden!! Första skiddagen av 3, var EXTREMT blåsigt, man kom knappt ner i backarna för det var sån motvind och då överdriver jag inte. En man vi pratade med som bott i Åre de senaste 20 åren hade aldrig varit med om sån storm. Så det blev inte så mycket åkning den dagen, mest after-ski! :) De 2 andra dagarna var helt underbara, sol från en klarblå himmel och minus 2 grader, heeeeelt perfekt väder med andra ord!! Det var helt underbar åkning, särskilt sista dagen i Duved, Me Like!!! :) Tågresan hem blev sen en riktig mardrömsfärd..Till att börja med hade vi suttit hela söndagen och bara väntat på det där j-a tåget och när det väl kommer och vi stiger på så möts vi av nyheten att tåget framför oss har kört på en plogbil så vi blir minst en timme sena! och mer skulle det bli!! När vi väl kom i väg så stannade vi vid första stationen efter Åre och där stod vi i 3 timmar pga köbildning...Folk beställde ner pizza till tågvagnen..haha!! Till slut kom vi i väg men då hann vi inte åka mer än typ 5 minuter innan de ropar ut i högtalaren att det är signalfel så tåget måste nu åka med reducerad hastighet...då kunde man inte annat än skratta!! Trodde aldrig vi skulle komma hem, nådde tillslut Stockholm vid 04.30, skulle varit framme 22.30..Snacka om att det blev slagsmål om taxibilarna, 800 personer steg av i Sthlm och alla ville hem SNABBT...=) Nästa gång får det bli flyget...=)

Påsk?! Känns verkligen inte som det, har helt förträngt bort denna högtid i år, jobbar nämligen hela helgen så det känns som vilken helg som helst!! Lite extra betalt bara och det är ju alltid trevligt! =) Känns som det precis var jul med så man är ju nästan trött på påskmaten redan innan i och med att det nästan är precis samma som på julen..Ja ja lite påskbord ska vi ha här hemma i dag, men inget avancerat, mest ägg...hehe! :-) Lite bitter är jag kanske för jag missar alla trevligeheter nere i Växjö, men men that´s life!! =)

1 comment:

Elin said...

du lever!! som sagt ditt uppdaterande på bloggen har ju inte varit de bästa senaste tiden:) vilka härliga åre-bilder, så förutom storm och riktigt kass hemresa anar jag att ni hade de bra!haha!! så när får man se dig nästa gång tro?? saknar dig kusinen min. vi får höras..massa kramar, ta hand om dig och hälsa robin/elin