Sunday, June 10, 2007

MAXI -Yatzi

Årets säsong för Maxi-yatzi har nu börjat, ett perfekt spel för lata sommardagar! Även när man jobbar en säsong i Åre passar det fint! Tror vi snittade tre spel om dagen i fyra månader uppe i Åre. Jag har för mig att rekordet då låg på 345 men det krävs måååååånga omgångar och mycket rutin så det är inget för nybörjare..=)











Hela söndagen har spenderats ute på Vaxholm, ett mycket mysigt litet ställe som påminer rätt mycket om Öland! Blev inget dopp i dag dock, det var för kallt ute i skärgården...=) Skulle vara riktigt nice att ha en båt att åka omkring med nu på sommaren! Men lägenhet kanske ska prioriteras framför båt?! Hrmm...:-)

1 comment:

Emma said...

Haha Yatzi hihi. Lite minnen där ... Men nej, vi har ju inte ändrat planerna, rätt att Milla också kommer hem, men alex har ju avtalat med det här förtaget och ett par killar där att han skulle komma ner och snacka med dem en lördag, just denna, efterosm han jobbar varje vardag. Så måste åka i helgen. Ska kolla på en lägenhet i andra hand också, tror inte det är nåt men ska se iaf.
Men hoppas vi kan ses en annan gång i juli eller nåt iaf.
Puss puss