Monday, May 14, 2007

Jobbhelg...

Skönt att helgen är över..det är inte så ofta man säger så, men när man ska jobba 14.45-23.00 fredag, lördag och söndag så är det rätt skönt när klockan slår 23 på söndagkvällen..=) Men fina pengar blir det ju i alla fall! Till veckan blir det plugg för hela slanten, tre tentor ska göras inom loppet av en vecka så då behövs lite förberdning, men det ska nog gå bra hoppas jag! =)
Ett-årsdagen var jättemysig. När jag gick upp för att äta frukost stod den redan framdukad och på stolen hittade jag en Pilgrims-påse..Slet upp den och där i fanns ett jättefint halsband och jättefina örhängen! :-) Världens bästa Robin! =) På kvällen sen var vi ute och åt på Mården, en mysig restaurang i Vasastan! Avslutade sedan med en drink på Storstad! Får passa på att gratulera alla andra som också firar bröllopsdag och årsdag den 10 maj! =)
Har snart sett färdigt hela säsongen av 24, spänningen är olidlig.. ska Jack klara att rädda världen ännu en gång? =) Det vet man ju alltid att han gör, frågan är bara hur?!

1 comment:

Gullan said...

Tack för gratulationen och grattis på er 1-årsdag! Vi hade en mysig 10 maj med på alla sätt. Helgen har vi tillbringat i Göteborg, hos Stellans farbror o faster. Vi "våldgästade" även Linda o Mikael ett tag. Ha det bra!
Faster Gullan