Tuesday, February 17, 2009

Denna gång var jag med...


Jag missade förra veckans biljettsläpp till Madonnas konsert på Ullevi i sommar. I dag släpptes biljetterna till hennes extra konsert och då hängde jag på låset till Sverigehuset vid Kungsan. Eller ja hänga på låset var kanske att ta i, med plats 70 i kön så fanns det folk som var mer morgonpigga än jag! Det blev en hel del väntan, men det är det förhoppningsvis värt. Den 8 augusti sitter jag bänkad på Ullevi! JUMP! Jihooo! =)

2 comments:

Linda said...

Är det så att ni behöver tak över huvudet och lite sällskap så är det bara att slå en pling!! Själva går vi på söndagens konsert....lite snopna blev vi allt att hon lägger extrakonserten en lördag... men what the heck it´s MADONNA!!

Ha det bäst kussen min, hälas Robin! (haha, lite rim så här en fredagseftermiddag är aldrig fel, haha)

Kram kram...

Jennie said...

Åhh vad snällt! =) Boende är dock redan ordnat hos Camilla o Calle. Men det vore jättekul att komma och hälsa på er när vi ändå är i Götet och se hur ni har det! :) Ja visst ska det bli så skoj! Tror det kommer bli GRYMT!!! Men vi har ju lite tid att planera in ett besök hos er, är ju några månader kvar! Ha en jätteskön helg! Hälsa Micke! Kram kram!